NIEUWS - VACATURE

Gezocht: een energieke, enthousiaste (hoofd)behandelaar die onze praktijk komt versterken!


Functieomschrijving :

AGNO zoekt een zelfstandig werkende Orthopedagoog (Generalist) die affiniteit heeft met de geestelijke gezondheidszorg voor kinderen en jongeren. Als (hoofd)behandelaar ben je betrokken bij het gehele proces van intake, diagnostisch onderzoek, behandeling, consultatie en advies. Als hoofdtaak houd je je bezig met behandeling en diagnostiek van kinderen met zowel leer- als gedragsproblemen. Daarnaast ben je gericht op het gezin en haar invloed op de ontwikkeling van het kind/de jongere. We werken in een klein team met zes orthopedagogen/psychologen en administratieve ondersteuning, op zowel de locatie in Hengelo als in Deventer. Het team kenmerkt zich door enthousiasme en betrokkenheid. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en er zijn korte lijnen die zorgen voor een persoonlijke en informele werksfeer.

Functie eisen:

- Geregistreerd Orthopedagoog (Generalist) - SKJ registratie - Een enthousiaste en ondernemende houding; - Teamspeler; - Openstaan voor samenwerking met zowel interne als externe netwerkpartners.

Arbeidsvoorwaarden:

De functie is flexibel in te vullen, er wordt gewerkt volgens de CAO jeugdzorg. Het is mogelijk om vijf dagen per week te werken. In eerste instantie betreft dit een tijdelijke functie van een jaar, bij gebleken geschiktheid een verlenging. Interesse? Stuur dan je CV voor 1 juni 2019 naar nboom@agno.nl (praktijkhouder).